Organisatiebureau De Nieuwe Aardehome agenda lezingen filmvoorstellingen workshops inschrijven wie zijn wij? indrukken links

Wie zijn wij?


Sonja en Loes height=
Sonja en Loes
Foto: Marieke Hoogland, FotocchioSonja Walrecht en Loes Hoogland zijn aan het begin van 2006 samen het organisatiebureau De Nieuwe Aarde gestart. Vol enthousiasme hebben Loes en Sonja zich gestort op het organiseren van inspirerende lezingen en workshops door bijvoorbeeld Christiane Beerlandt, Armèl Jong, Marieke de Vrij en Peter den Haring.
Een dynamisch jong bedrijf dat gerund wordt door twee vrouwen die hun sporen reeds verdiend hebben als nieuwetijds-therapeuten. Zij willen door middel van hun organisatiebureau zoveel mogelijk mensen met hun activiteiten inspireren.
De naam De Nieuwe Aarde is niet zomaar gekozen. Moeder Aarde is zwanger van de nieuwe aarde en hoe meer mensen zich dat bewust zijn en mee transformeren, des te gemakkelijker zal “de bevalling” gaan. Het is belangrijk dat we op de hoogte blijven van alle energetische verschuivingen die momenteel, en zeker ook nog in de toekomst, zullen plaatsvinden.
De Nieuwe Aarde wil haar steentje aan deze bewustwording bijdragen door lezingen, workshops en andere bijeenkomsten te organiseren die duidelijkheid verschaffen over de tijd waarin we NU leven. Het is fijn als je begrijpt wat er kosmisch aan de gang is zodat je de verschijnselen hier op aarde kunt plaatsen.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van alle activiteiten van De Nieuwe Aarde, stuur dan een e-mail: denieuweaarde @ quicknet.nl.
Bezoek ook regelmatig onze agenda.


Over ons logo:

Dit oude alchemistische symbool duidt het “heilig mystieke” huwelijk aan van het mannelijke en vrouwelijke. Dit “huwelijk” is geen werelds gebeuren. Het is iets dat diep binnenin de individuele mens plaatsvindt. Een uitbalanceren van onze eigen innerlijke mannelijke en vrouwelijke levenskrachten.
We hebben dit symbool uitgekozen als een soort stil gebed. Het is onze vurige wens dat de strijd tussen man en vrouw, of dat nu in de uiterlijke of innerlijke wereld is, ten einde komt. Dat iedereen de vrede van evenwicht vindt in de heilige tempel van zijn eigen hart en dat deze vrede “die alle begrip overstijgt” over de hele wereld wordt verspreid. Wij beginnen dicht bij huis en hopen vele te kunnen bereiken!
In liefde,

Loes Hoogland 0229-273357
Sonja Walrecht 0229-272715

e-mail: denieuweaarde @ quicknet.nl